Bartex

BARTEX KLUZA Sp. J.

42-200 Częstochowa

Żyzna 58

tel. 34 362-94-72, 362-07-95, 508-270-501, 508-270-508, fax: 362-94-72

Czynne : od 8.00 do 16.00, w soboty od 8.00 do 12.00.

www.bartex.net.pl

e-mail: biuro@bartex.net.pl

Strona w przebudowie, do zapoznania się z naszą pełną ofertą w nowej odsłonie zapraszamy już wkrótce.
Zaopatrujemy w surowce: cukiernie, piekarnie, lodziarnie i producentów żywności. 

Posiadamy w ofercie produkty firm "Ovopol" Nowa Sól - proszek jajeczny, białko i żółtko w proszku, SUDZUCKER - Polska (cukier), drożdże. 
Margaryny i tłuszcze (KRUSZWICA, UNIFET). KOMPLET - Polska, ECO TRADE, AKO, Dr Oetker, CREDIN. TERRAVITA - Rola Poznań (polewy, kuwertury). MASTER MARTINI. LIBELLA, AROMA-POL, IPRA-Polska, JAPART, JAR - aromaty, esencje i barwniki. 
PROSPANA, VORTUMNUS, MARINEX, GRADOS. 
Przetwory owocowo-warzywne: PAN - Poznań, GALAGO. PREGEL - komponenty do lodów. KAMIS - catering.
Zaopatrzenie w surowce do produkcji makaronów oraz produkcji ciastkarskiej, cukierniczej, piekarniczej. 
Dystrybutor regionalny Zakł. Jajczarskich "Owopol" Nowa Sól- proszek jajeczny, białko i żółtko w proszku. "Interagra" Poznań (polewy, kuwertury), "Ako" Bydgoszcz (polepszacze).
 
1. Hurt artykułów do produkcji ciastkarsko-cukierniczo-piekarskiej 
- dekoracje cukiernicze 
- opakowania na torty 
- drobny sprzęt 
- mak 
- bakalie 
- marmolada 
- kakao 
- orzechy - polewa kakaowa 
- kuwertura naturalna 
- mleko w proszku 
- ser cukierniczy 
- proszek jajeczny 
- dodatki do ciast 
- dodatki do makaronów 
- owoce i warzywa kandyzowane 
- polepszacze, mieszanki, mixy ciast i pieczywa 
- dodatki do pieczywa 
- drożdże 
- margaryny, tłuszcze, oleje, frytura 
- surowce: białko w proszku, budyń, cukier kryształ, 
cukier puder, dżemy, galaretki, jabłko prażone, kakao, 
kremy budyniowe i kremy do tortów, kuwertura biała mleczna,
 kuwertura naturalna Roma, mak, marmolady, mączka ziemniaczana, 
 miód sztuczny, mleko w proszku, orzechy, polewy, 
 proszek jajeczny, syrop ziemniaczany, soda oczyszczana, 
 żelatyna spożywcza, żółtko w proszku, margaryny, tłuszcze, 
 esencje, aromaty, bakalie, słonecznik, wszystko luzem